AWAKENING TO THE TRUE SELF

Een ervaringsgerichte transformatiecursus om de ​​leraar in jezelf te vinden.

“TAP INTO YOUR OWN STRENGTH”
Quote by Satyavrati Karta – oprichter van de Amrit Nam Sarovar School

Zielontwikkeling & bewustzijnstraining

Dit is een stap in het veranderen van je leven, ont-dekken en worden wie je werkelijk bent; om jouw licht te verspreiden, andere mensen te inspireren en bewustzijn te verruimen.

Het gaat over MEER dan alleen yogalessen geven…

“Deze training leert jou door vreugde en plezier. We willen dat je ervaart hoe vreugdevol de ontdekking van het ZELF is. Dat gelukzalige momenten er altijd zijn voor jou om tot je te nemen. De keuze is aan jou”.

Een pad van groei voor jou

Gedurende een ​​jaar word je begeleid en meegenomen in de groep op de reis naar je eigen essentie. Wie ben jij? Wat neem je mee, wat maakt jou speciaal? Hoe werken je gedachten, je lichaam, je energiesysteem? Wat zijn je patronen en programmeringen? Waar zijn je uitdagingen, waar zijn je gaven? Hoe is de meest vrije versie van jezelf?
Je wordt uitgenodigd om deze vragen en jezelf tijdens de training te onderzoeken, jezelf te ervaren, jezelf te erkennen. Om verbinding te maken met de leraar en de grenzeloze wijsheid in jezelf.

De training is voor iedereen, of je nu veel of weinig yoga beoefend hebt en ook als je nog niet weet of je Kundalini Yoga gaat geven!

De Amrit Nam Sarovar Kundalini Awakening Training Level 1 is een programma voor persoonlijke groei en lerarencertificering. Deze cursus is de kans om je in te zetten voor positieve verandering en om contact te maken met anderen die hetzelfde willen doen. Het geeft je een basis voor een solide yogabeoefening, die je basis is om een leraar te zijn – voor jezelf en voor anderen. Je krijgt de kennis en het zelfvertrouwen om het verschil te maken in jezelf en de wereld om je heen.

De opleiding staat open voor iedereen. Je krijgt alles wat je nodig hebt om Kundalini Yoga te beoefenen en te onderwijzen: 200 uur teachings, zeven 40-daagse yogasets en meditaties om je eigen spirituele discipline te ontwikkelen, thuisopdrachten om je kennis te versterken en een team van gekwalificeerde trainers en medewerkers die helpen je door het proces te leiden.

Klik hier voor meer info