De 2 is een vrouwelijk getal: De vrouwelijke aspecten, o.a. mededogen en compassie, in ieder van ons zullen meer naar voren komen. Daarnaast zullen de hogere frequenties ons veel mogelijkheden geven om te veranderen in 2022, maar er zal ook veel ontregeling zijn.

De waarheid wordt niet gevonden buiten jezelf maar binnen in je. De verandering zal je dan ook in jezelf moeten zoeken en vinden, maar hoe doe je dat? Het gaat om de waarheid wie je werkelijk bent, je essentie, je oneindigheid.
Wanneer we in verandering zijn is het belangrijk om veerkrachtig te zijn, dat je je bewustzijn verhoogt. Een heel simpele tool hiervoor is je dagelijkse yoga en/of meditatie beoefening en ruim op wat je niet meer nodig hebt, een mentale en lichamelijk detox.

Kracht komt van binnen
De angst bij mensen zal sterker worden, totdat individuele wezens beseffen dat angst geen reactie op de buitenwereld is, maar een keuze. Bij die keuze zal angst omslaan in kracht. Kracht komt niet voort uit het veranderen van datgene waar je bang voor bent. We willen allemaal de buitenwereld veranderen. Kracht komt voort uit de vereniging tussen ziel, geest en lichaam.

We zijn een spiritueel wezen
Vergeet niet: Wij zijn een spiritueel wezen, een ziel, met een menselijke ervaring. Vaak zien we dat andersom, of negeren we zelfs de spirituele kant in ons. De magnetische connectie met onze ziel geeft ons bestaansrecht. Is die connectie er niet dan zouden we het als foetus niet eens hebben overleefd. Dus zo zweverig is het allemaal niet om je spirituele kanten te ontwikkelen. Je bent geboren als een spiritueel wezen 👼, maar door alle ervaringen en indrukken is die wat bedekt. Je bent hier om je essentie weer te ont-dekken. Zodat je kan leven in vrijheid.

Ontwikkel je intuïtie en bouw vertrouwen op
Maak de keuze om de informatie te verifiëren met je bewustzijn, niet uit statistieken. Ontwikkel dit instrument van intuïtie en bekrachtig jezelf volledig, want je enige bescherming in deze wereld van vandaag is je ware intuïtie. Het geeft je het vermogen om te vertrouwen en aan te trekken wat het beste is voor jou. Je zult merken dat alles meer in een flow gaat wanneer je je frequentie verhoogt tot absoluut vertrouwen.


Bubbels

Let op: je ware intuïtie is niet perse je gevoel. Je gevoel kan namelijk getriggerd worden door onopgeloste karma – onverwerkte (traumatische) ervaringen, in Zen noemen we dit bubbels (datgene waarmee je je essentie bedekt😲). Vaak opgeslagen in het onderbewuste, maar ook in je lichaamscellen. Het is niet voor niks dat we zo nu en dan een kwaaltje hebben of zelfs ernstiger last hebben van lichamelijke ongemakken of ziekten. We kennen allemaal de uitdrukkingen zoals “Het op je lever hebben”, “Je gal niet kunnen spuwen”, “Moeilijk te verteren”. Leer de signalen van je lichaam herkennen, voel wat de juiste voeding is voor je lichaam en geest. Een glaasje wijn, een sigaret of een hamburger is voedsel voor het ego🤔 helaas. Zo ook het lezen van de krant, roddels en intimiderende adviezen😨.
Vertrouw op je eigen kracht.

Gebruik elke omstandigheid als een kans om (spiritueel) te groeien.

Spirituele groei is een daad van engagement, van commitment. Het is niet statisch of stilstaand; het beweegt, wordt er tegenaan geduwd, gevormd en gevormd in onze handen en harten! De revolutie in de wereld begint met een revolutie in ons.

Ben je klaar voor de reis?